Permanente Make Up (PMU)

Mijn doel van het zetten van PMU is om de klanten een mooier natuurlijk uiterlijk te geven. Daarom is iedere klant uniek. Vaak is het nodig om 1 of 2 nabehandelingen te onder gaan om een goed eindresultaat te halen. Foto’s als voorbeeld van door mij gezette permanente make-up is te zien onder “Voorbeelden PMU“.

Voor uw en onze veiligheid is PMU & Nagelstudio goed gekeurd door de GGD. Daarnaast werken we nauw samen met Nanotech Benelux om gebruik te maken van de laatste hygiëne ontwikkelingen zoals zelfreinigende coatings. Deze coating is aangebracht op het grootste gedeelte van onze materialen, denk hierbij aan de behandeltafel en stoelen, wasbak, uv-lampen, spatscherm en deurklinken. Alle virussen en bacteriën die met de coating in aanraking komen worden binnen een paar minuten afgebroken. Besmettingen en infecties in de studio worden hiermee tot een minimum beperkt.

Techniek van permanente make up

Over de techniek van permanente make-up is veel informatie te vinden. In het kort wordt bij PMU pigmenten in de lederhuid gebracht dmv een naaldmodule. (Bij tatoeëren gaat de naald dieper tot het onderhuids bindweefsel). De lederhuid vernieuwd zichzelf, hierdoor zal de PMU niet permanent blijven zitten. Hoe lang het duurt totdat de permanente make-up vervaagt is afhankelijk van hoe snel de huid zich vernieuwd, de blootstelling aan ultraviolet licht en wrijving van de huid. Gebruikelijk is dat de PMU voor lippen na 2 tot 3 jaar een keer bijgewerkt worden en voor de wenkbrauwen na 1,5 tot 2 jaar. Dit bij werken doe ik tegen gereduceerd tarief afhankelijk hoever de permanente make-up vervaagd is.

voorbeeld Permanente make-up wenkbrauwen 3

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑